Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Насмешите се са много доброте и мало, мало горчине. Опростите животу и свету што нису савршени."
Душко Радовић

СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР

У нашој школи је на Савиндан, 27. јануара, одржан Светосавски турнир у баскету за девојчице и дечаке. У такмичарском делу, међу девет екипа најбољи међу дечацима другог разреда били су ученици II-1: Ђорђе Милићевић, Петар Станковић и Богдан Милићевић.

Остали учесници су наступили ревијално у мешовитим екипама. Турнир је организовала и водила Снежана Ђурђевић, професор физичког васпитања.

Традиционална светосавска трка града Ваљева је окупила и део ученика наше школе. Учесници су били Михаило Вуковић, Андреј Ранковић, Јанко Зрнић и Катарина Васиљевић.

Волонтери трке су били ученици Катарина Петровић, Анђела Ковачевић, Тијана Мијатовић, Катарина Бајић, Ивана Радивојевић, Лазар Блануша и Сара Петровић. Са поносом можемо рећи да смо захваљујући залагању наших ученика од стране организационог одбора атлетске Светосавске трке добили захвалницу за допринос организовању, ове већ традиционалне манифестације у нашем граду. Надамо се и уверени смо, да ће наши ученици и даље, неки као учесници, а неки као волонтери, доприносити успеху овог, као и других догађаја у нашем Ваљеву.

Локација на сајту: Почетна
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs