Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Чудно је како је мало потребно да будемо сретни, и још чудније: како нам често баш то мало недостаје!"
Иво Андрић

САВИНДАН У ВАЉЕВСКОЈ ГИМНАЗИЈИ

 

У суботу, 27. јануара 2018. године у славу Светог Саве у Ваљевској гимназији чинодејствовали су свештеници Ваљевске епархије и Црквени хор „Хаџи Рувим“, којим је дириговала госпођа Милица Степановић Бабамилкић. Светосавску химну извео је Хор Ваљевске гимназије. Дириговала је професорка Неда Думић.

О Ваљевској гимназији између две светосавске свечаности говорила је помоћник директора Весна Голубовић.

Рецитатори и чланови Драмског студија Ваљевске гимназије извели су одломак из музичко-сценске игре „Свети Сава и Голубица“.

Директор школе др Војислав Андрић у име колектива Ваљевске гимназије уручио је  Светосавске награде и лаптоп рачунаре ученици Нини Матић за вансеријски допринос такмичарским активностима наше школе у области математике и физике и достојном репрезентовању Ваљевске гимназије у Србији и иностранству и ученику Марку Шаренцу за допринос такмичарским активностима наше школе у области спорта и изванредном репрезентовању Ваљевске гимназије у Србији и иностранству. Светосавску награду и икону Светог Саве добио је и архитекта и дизајнер Душан Арсенић за вишегодишње доброчинство и огромну подршку Ваљевској гимназији у обављању своје образовне, научне и културне мисије и велики допринос визуелном идентитету Ваљевске гимназије и свих њених манифестација, као и сјајној опреми издавачке делатности школе.


 Ваљевска гимназија доделила је Светосавску награду и професору математике и директору Ваљевске гимназије др Војиславу Андрићу за вишегодишњи труд на усавршавању наставних и ваннаставних активности у школи, вредан и плодотворан рад са ученицима обдареним за математику, допринос трансформацији школе у значајну институцију културе и сталну бригу за унапређивање материјално-техничких услова за живот и рад у Ваљевској гимназији. Светосавску диплому и икону Светог Саве др Војиславу Андрићу уручио је председник Фондације Ваљевске гимназије инжењер Милан Милутиновић.

 

 

 

Програм су водили ученици Ваљевске гимназије Марија Ранковић и Никола Ђорђевић.

специјализовано-математичко одељење

Е-учење

Ко је присутан

Имамо 68 гостију на мрежи
Локација на сајту: Почетна
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs