Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Животни циљ сваког појединца је увијек исти: напредовање у доброме."
Толстој

ИЗВРШЕНА ПРИМОПРЕДАЈА ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА ВАЉЕВСКЕ ГИМНАЗИЈЕ

У петак, 4. маја 2018. године извршена је примопредаја дужности директора Ваљевске гимназије. Директор школе у претходном четворогодишњем мандату др Војислав Андрић предао је дужност професору Предрагу Јевтићу, који је по обављеном конкурсу именован на ову позицију 5. марта ове године, одлуком Министра просвете науке и технолошког развоја.

Др Војислав Андрић је професионални рад започео 1975. године у Ваљевској гимназији, као професор математике. Од тада, са малим прекидима, био је професор и директор Ваљевске гимназије у три наврата. Човек који је живео и радио за ову школу, уграђујућу у њу најбоље што је знао и умео, са поносом каже да Ваљевску гимназију носи у срцу.

У претходне четири године др Војислав Андрић предузео је бројене мере за унапређење рада школе и целокупног амбијента образовања у Ваљеву.

У прилогу је ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ДИРЕКТОРА У ПЕРИОДУ 2014-2018. >>> (преузимање).

Локација на сајту: Почетна
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs