Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Насмешите се са много доброте и мало, мало горчине. Опростите животу и свету што нису савршени."
Душко Радовић

СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НЕДЕЉА ФРАНЦУСКЕ КУЛТУРЕ

У понедељак 7. 12. 2015. године у 13 часова званично је отворена Недеља француске културе у Ваљевској гимназији. Ученици двојезичних одељења првог, другог и трећег разреда су припремили кратак програм, заједно са својим професорима, и показали да вешто глуме и певају на француском језику. Објаснили су зашто воле француски језик и за госте спремили нека чувена француска јела.

Осим ученика и професора, гости су били и Фабрис Пето, аташе за француску културу при Француском инстинитуту, Жан Франсоа Гупил, бивши лектор за француски језик, који је две године марљиво радио са ученицима и професорима двојезичних одељења и Бландин Пивер, лекторка која од ове године ради са ученицима.

У холу, испред Свечане сале, могу се видети бројни постери и плакати о Француској, њеним знаменитостима, историји, моди.

Локација на сајту: Почетна Културна делатност СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НЕДЕЉА ФРАНЦУСКЕ КУЛТУРЕ
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs