Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Не понеси се мудрошћу. Ни туђом, јер није твоја. Ни својом, јер чим си се понео, значи да је немаш много"
Св. Николај Велимировић

СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НЕДЕЉА ФРАНЦУСКЕ КУЛТУРЕ

У понедељак 7. 12. 2015. године у 13 часова званично је отворена Недеља француске културе у Ваљевској гимназији. Ученици двојезичних одељења првог, другог и трећег разреда су припремили кратак програм, заједно са својим професорима, и показали да вешто глуме и певају на француском језику. Објаснили су зашто воле француски језик и за госте спремили нека чувена француска јела.

Осим ученика и професора, гости су били и Фабрис Пето, аташе за француску културу при Француском инстинитуту, Жан Франсоа Гупил, бивши лектор за француски језик, који је две године марљиво радио са ученицима и професорима двојезичних одељења и Бландин Пивер, лекторка која од ове године ради са ученицима.

У холу, испред Свечане сале, могу се видети бројни постери и плакати о Француској, њеним знаменитостима, историји, моди.

Локација на сајту: Почетна Културна делатност СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НЕДЕЉА ФРАНЦУСКЕ КУЛТУРЕ
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs